AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş merdiven görmek

Kahve falında geniş merdiven görmek

Kahve falında geniş merdiven görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sürekli tartışacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine delalettir.

Kahve falında geniş merdiven gördüyseniz:

  • Kararlar alma aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş merdiven görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, her geçen gün başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş merdivenden inmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş arsa görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş meydan görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş bahçeli ev görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir