AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş merdivenli ev görmek

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek bilmediği duyguları tadacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, anne baba duasının alınacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş merdivenli ev gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında geniş merdiven görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş merdivenden inmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında geniş ev satın almak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni geniş ev görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük ve geniş ev görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yönetici makamına geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir