AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş merdivenden çıkmak

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak sağlığından olacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Kahve falında geniş merdiven çıkmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında geniş merdivenden çıkmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Kahve falında geniş merdiven görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında geniş merdivenli ev görmek hanesine güneş doğacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında geniş merdivenden inmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir