AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul merdivenlerinden inmek

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek üzüntülerin sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında okul merdiveninden inmek endişelerin son bulacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek haklılığının anlaşılacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında okul servisinden inmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında merdiven koşarak inmek işlerin aksayacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenlerden uçarak inmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle merdiven inmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla merdivenden inmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir