AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yönetici makamına oturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, saygın biri olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından yeni tanışmalara açıksınız.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek ayıplanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok sevileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir