AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek çok kötü hissedileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en tepeye çıkmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak gülüp eğleneceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir