AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kederinin dağılacağına, işlerinin günden güne azalacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden zorlanarak çıkmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorlanarak merdiven çıkmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, küs kimselerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında zorla merdiven çıkmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak hayatını ailesine adayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden çıkarken zorlanmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkarken zorlanmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında uzun bir merdiven çıkmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir