AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin merdivenini çıkmak

Kahve falında evin merdivenini çıkmak

Kahve falında evin merdivenini çıkmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında evin merdivenlerinden çıkmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin merdiveninden çıkmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında evin merdivenini çıkmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş merdiven çıkmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında tahta merdivenle çıkmak bolluk içine olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı merdivenden çıkmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir