AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, isteklerinin erteleneceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak üzüleceğine, yıkılacağına, yeni bir ev alınacağına delalet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalettir.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdiven çıkmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir