AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina merdiveninden çıkmak

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, iş yeri sahibi olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında bina merdiveninden çıkmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binada merdiven çıkmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bina merdiveni çıkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında binanın merdivenlerinden çıkmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bina merdiveni yıkamak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bina merdiveni görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir