AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen merdivene çıkmak

Kahve falında yürüyen merdivene çıkmak

Kahve falında yürüyen merdivene çıkmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, zahmete düşeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yürüyen merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında okulda merdiven çıkmak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yeni bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivene çıkmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bir organizasyona katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında dar merdiven çıkmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her anlamda şifa bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret eder.

Kahve falında caminin merdivenlerini çıkmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, maddi gücünü yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında zorla merdiven çıkmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir