AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdüre sarılmak

Kahve falında genel müdüre sarılmak

Kahve falında genel müdüre sarılmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında genel müdüre sarılmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Kahve falında genel müdüre sarılmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdür görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdür olmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdürü görmek sıkıntılarını çözeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işarettir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir