AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdür görmek

Kahve falında genel müdür görmek

Kahve falında genel müdür görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bekârlığına da veda edeceğine tabir olunur.

Kahve falında genel müdür gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işler için gerekli malzemelere sahip olmadığınızı fark edebilir, eksik listesini tamamladıktan sonra gerekli hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdürle konuşmak işlerinin açılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Kahve falında eski genel müdür görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında genel müdür görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine delalet eder.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Kahve falında genel müdür konuşmak hasret ve özlem gidereceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir