AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürü görmek

Kahve falında genel müdürü görmek

Kahve falında genel müdürü görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında genel müdürü gördüyseniz:

  • Yapacağınız kişisel çalışmalar sizin için verimli olacak.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdür görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdürle konuşmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında eski genel müdür görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işarettir.

Kahve falında genel müdür konuşmak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir