AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdür olduğunu görmek

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, zorlukların artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdür olduğunu gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Kahve falında genel müdür olduğunu görmek ticaret ehli kimse olacağına, duymadığı sözleri duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdürü görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında genel müdürle yemek yemek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek kendi işine sahip olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında banka genel müdürü görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir