AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdür olmak

Kahve falında genel müdür olmak

Kahve falında genel müdür olmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdür olmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski genel müdür görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdüre sarılmak çok güzel olaylar yaşanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdür konuşmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdür görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir