AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında genel müdür olmak şansının kendisinden yana olacağına, ismini herkese duyuracağına yorulur.

Kahve falında genel müdür konuşmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle konuşmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir