AnaSayfa / Genel / Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, istediği gibi yaşayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bankanın genel müdürünü gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Kahve falında banka genel müdürü görmek eline büyük paralar geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdürle yemek yemek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdür olmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdürle tartışmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına yorulur.

Kahve falında genel müdür konuşmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdüre sarılmak yenileneceğine ve can bulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir