AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürün elini öpmek

Kahve falında genel müdürün elini öpmek

Kahve falında genel müdürün elini öpmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kafasını rahatlatacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, dertlerine çare bulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdür olmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında genel müdür görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında eski genel müdür görmek onların mutlu haberlerini alacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir