AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba paspası görmek

Kahve falında araba paspası görmek

Kahve falında araba paspası görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, makamını kaybedeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, tabiatı kötü olan kişiye inanılır.

Kahve falında araba paspası gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında araba paspası görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı paspas görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo paspas görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı paspas görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında paspas yaptığını görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak paspas görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda paspas görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paspas sermek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir