AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı paspas görmek

Kahve falında halı paspas görmek

Kahve falında halı paspas görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, istihdam edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Kahve falında halı paspas gördüyseniz:

  • Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz.

Kahve falında halı paspas görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı paspas görmek endişelerinin son bulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil paspas görmek duraklama yaşanacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında paspas yıkamak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında araba paspası görmek maddi sorumluluklarının artacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli paspas görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında paspas silkelemek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir