AnaSayfa / Genel / Kahve falında paspas yaptığını görmek

Kahve falında paspas yaptığını görmek

Kahve falında paspas yaptığını görmek servet sahibi olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında paspas yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Kahve falında siyah paspas görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında kapıda paspas görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında paspas sermek tüm dileklerin tutacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Kahve falında banyo paspası görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalettir.

Kahve falında kapı paspası görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak paspas görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında paspas yaptığını görmek parasının ve canın güvende olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında örgü paspas görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir