AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak paspas görmek

Kahve falında ıslak paspas görmek

Kahve falında ıslak paspas görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak paspas gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında ıslak paspas görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli paspas görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı paspas görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalettir.

Kahve falında yer paspası görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Kahve falında araba paspası görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işaret eder.

Kahve falında paspas sermek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında paspas satın almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz paspas görmek üstünlük elde edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir