AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo paspas görmek

Kahve falında banyo paspas görmek

Kahve falında banyo paspas görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kazancın yetmez olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kazancında bereketin artacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo paspas gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında banyo paspas görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo paspası görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz paspas görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil paspas görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında paspas yapmak bir düşmanın kötü haberini almaya, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında paspas almak bunun için sabırsızlanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda paspas görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir