AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda paspas görmek

Kahve falında kapıda paspas görmek

Kahve falında kapıda paspas görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yol göstereceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kapıda paspas gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kapıda paspas görmek işinde zarar edeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulur.

Kahve falında kapı önü paspası görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında kapı paspası görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, masraflarının azalacağına inanılır.

Kahve falında paspas silkelemek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba paspası görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paspas sermek dünyasının iyileşmesine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli paspas görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında paspas çekmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ruhen güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir