AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı paspas görmek

Kahve falında kırmızı paspas görmek

Kahve falında kırmızı paspas görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, belki ölümler görüleceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı paspas gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kırmızı paspas görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında banyo paspas görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında paspas sermek bir daha işyerine gelmeyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında halı paspas görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ıslak paspas görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında banyo paspası görmek yeni bir eve taşınılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paspas görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında paspas yaptığını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir