AnaSayfa / Genel / Kahve falında paspas sermek

Kahve falında paspas sermek

Kahve falında paspas sermek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında paspas sermek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Kahve falında paspas sermek daha fazla para kazanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında yer paspası görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, zorluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında paspas çekmek eş ve evlat sahibi olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıda paspas görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında banyo paspas görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paspas satın almak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Kahve falında paspas görmek kendisini mutsuz edeceğine, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında örgü paspas görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir