AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle denize batmak

Kahve falında gemiyle denize batmak

Kahve falında gemiyle denize batmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında gemiyle denize batmak gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Kahve falında gemiyle denize batmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında gemide batmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemisi batmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyle batmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gemiye batmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibine batmak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde dibe batmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla denize batmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir