AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dibe batmak

Kahve falında denizde dibe batmak

Kahve falında denizde dibe batmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında denizde dibe batmak gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında denizde dibe batmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin dibine batmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında suda dibe batmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yerin dibine batmak kişinin fakirleşeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında dibe batmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulur.

Kahve falında suyun dibine batmak bol bol hayır duası alınacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla denize batmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde batmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir