AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide batmak

Kahve falında gemide batmak

Kahve falında gemide batmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide batmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gemisi batmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemide batmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiye batmak mutluluğunun artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denize batmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gemiyle batmak idealist kimse olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet eder.

Kahve falında eline gül dikeni batmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek gübresine batmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir