AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemisi batmak

Kahve falında gemisi batmak

Kahve falında gemisi batmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulur.

Kahve falında gemisi batmak gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında gemiyle batmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında gemiyle denize batmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiye batmak çok büyük maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gemisi batmak maddi imkânlarının artacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemide batmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin suya batmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli boka batmak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boka batmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir