AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye batmak

Kahve falında gemiye batmak

Kahve falında gemiye batmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, kötüyse düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiye batmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında gemide batmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle denize batmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında gemiyle batmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında gemiye batmak hayırlı bir döneme girileceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında gemisi batmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında deniz kumuna batmak işini layığı ile yerine getireceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kuma batmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında çamur batmak tüm dileklerin tutacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir