AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle batmak

Kahve falında gemiyle batmak

Kahve falında gemiyle batmak özel hayatının da yolunda gideceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle batmak gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gemiyle denize batmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemisi batmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında gemiyle batmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında gemiye batmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kısmetli bir işe atılmaya inanılır.

Kahve falında gemide batmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında tekneyle batmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında bala batmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir