AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla denize batmak

Kahve falında arabayla denize batmak

Kahve falında arabayla denize batmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla denize batmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Kahve falında arabayla denize batmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabayla camura batmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında arabayla bataklığa batmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla suya batmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kumuna batmak sağlık problemleri yaşamayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında denizin dibine batmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize batmak nitelik ve farklılık geleceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir