AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dibine batmak

Kahve falında denizin dibine batmak

Kahve falında denizin dibine batmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Kahve falında denizde dibe batmak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine batmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun dibine batmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerin dibine batmak rakiplerini mağlup edeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dibe batmak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suda dibe batmak kısmetinin artacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında gemiyle denize batmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde batmak ferah bir eve geçileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir