AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneyle batmak

Kahve falında tekneyle batmak

Kahve falında tekneyle batmak düşmanların çok üzüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, darda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekneyle batmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tekneyle batmak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dize kadar çamura batmak elini haramdan uzak tutacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan pisliğine batmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Kahve falında lağım suyuna batmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla denize batmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan pisliğine batmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalettir.

Kahve falında ayağına cam batmak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere batmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir