AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmak çıkamamak

Kahve falında çamura batmak çıkamamak

Kahve falında çamura batmak çıkamamak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ömrünün uzun olacağına inanılır.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Kahve falında sulu çamura batmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret eder.

Kahve falında beline kadar çamura batmak canın sıkılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında çamura batmak ve kurtulmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurda batmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında çamura batmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Kahve falında tarlada çamura batmak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı çamura batmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, işlerinin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir