AnaSayfa / Genel / Kahve falında bala batmak

Kahve falında bala batmak

Kahve falında bala batmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kişinin yasa düşeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında bala batmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Kahve falında bala batmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bala bulanmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizin içine batmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına inanılır.

Kahve falında çamura batmaktan kurtulmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde batmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında zifte batmak bir anda atılıma geçeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı çamura batmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir