AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye tutunmak

Kahve falında gemiye tutunmak

Kahve falında gemiye tutunmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiye tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Kahve falında gemiye tutunmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyona tutunmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa tutunmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında otobüse tutunmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona tutunmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak bazı tartışmalar yaşayacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında kayaya tutunmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demirden tutunmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir