AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayaya tutunmak

Kahve falında kayaya tutunmak

Kahve falında kayaya tutunmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kayaya tutunmak gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Kahve falında kayaya tutunmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında kayalıklara tutunmak içini açmaya karar vereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulur.

Kahve falında arabaya tutunmak sorunların tamamen biteceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında balkona tutunmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir yere tutunmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demire tutunmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dala tutunmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara tutunmak işe gösterilen ilginin artacağına, spora başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir