AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyona tutunmak

Kahve falında kamyona tutunmak

Kahve falında kamyona tutunmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, borçlarının kalmayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında kamyona tutunmak gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Kahve falında kamyona tutunmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden tutunmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kayaya tutunmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten tutunmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ipe tutunmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dala tutunmak işlerinin gerileyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, zor günlerden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arabaya tutunmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir