AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona tutunmak

Kahve falında balkona tutunmak

Kahve falında balkona tutunmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine inanılır.

Kahve falında balkona tutunmak gördüyseniz:

  • Genelde aşırı bir aktivite gösteriyorsunuz.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında balkona tutunmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, rızkının artacağına delalettir.

Kahve falında gemiye tutunmak zor günlerden geçeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere tutunmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayaya tutunmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına tabir olunur.

Kahve falında dallara tutunmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Kahve falında duvara tutunmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yüksekte tutunmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir