AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa tutunmak

Kahve falında toprağa tutunmak

Kahve falında toprağa tutunmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, gelirinin garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa tutunmak gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Kahve falında toprağa tutunmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini düşerken tutunmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalettir.

Kahve falında demirden tutunmak sevdiği insanların olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtaya tutunmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere tutunmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine işarettir.

Kahve falında dala tutunmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında urgana tutunmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kayaya tutunmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir