AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse tutunmak

Kahve falında otobüse tutunmak

Kahve falında otobüse tutunmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse tutunmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Kahve falında otobüse tutunmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yere tutunmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında düşmemek için tutunmak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ipten tutunmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında arabaya tutunmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demirden tutunmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivene tutunmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir