AnaSayfa / Genel / Kahve falında demirden tutunmak

Kahve falında demirden tutunmak

Kahve falında demirden tutunmak haneye dertlerin gireceğine , himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demirden tutunmak gördüyseniz:

  • Eksik yerleri tamamlamalısınız.

Kahve falında demire tutunmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında demirden tutunmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağa tutunmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa tutunmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara tutunmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir