AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşerken ağaca tutunmak

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, anlaşmalardan cayılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Kahve falında düşerken ağaca tutunmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak sorunların sürekli artacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında birini düşerken tutunmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir