AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli boka batmak

Kahve falında eli boka batmak

Kahve falında eli boka batmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında eli boka batmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Kahve falında eli boka batmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında boka batmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında eline kıymık batmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine inanılır.

Kahve falında ellerine diken batmak daha temkinli ve garantici olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ele diken batmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak huzurlu ve sakin bir yaşama, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında insan bokunu eline almak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir