AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin suya batmak

Kahve falında derin suya batmak

Kahve falında derin suya batmak kazancın günden güne düşeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, zor bir durumda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin suya batmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında derin suya batmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında suya batmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suya batmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suya batmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım suyuna batmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyuna batmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun dibine batmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak suya batmak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir