AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka batmak

Kahve falında boka batmak

Kahve falında boka batmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında boka batmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında boka batmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında eli boka batmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında yağmur suyuna batmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında toprağın içine batmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında karda batmak eşyaların yenileneceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, şifa ve moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suya batmak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gölde batmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir