AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin uçtuğunu görmek

Kahve falında geminin uçtuğunu görmek

Kahve falında geminin uçtuğunu görmek özgüveninin artacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında geminin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında uçan gemiye binmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında havada uçan gemi görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan gemi görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, her gün daha fazla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında geminin uçtuğunu görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında gemiden atlamak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gemi görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir